AA018 TINGSAKER FAMILIECAMPING
Velkommen til Lillesandsferie på Tingsaker Familiecamping.

Lillesand er en vakker Sørlandsby. Byen som kalles "den hvite svane" bærer sitt navn med rette. Byen er en gammel seilskuteby, og sentrum preges fremdeles av vakre, hvitmalte trehus, smale gater og en intim atmosfære. Om sommeren er det et sydende liv i de blomsterprydede gatene og på havna. I sentrum finner du tradisjonelle småbutikker. Besøk den lokale bakeren, landhandleren, slakteren og fiskeselgeren som holder gamle tradisjoner ved like. I tillegg finnes det et variert tilbud av restauranter og puber. Sjøfartsmuseet holder åpent daglig.

Skjærgården utenfor Lillesand er kjent for de mange øyene, uthavner som Brekkestø og Gamle Hellesund, og ikke minst Blindleia som begynner i Lillesand og strekker seg 15 km. vestover. Det er mulig å besøke disse stedene med en av de lokale båtene som har daglige turer i skjærgården.

Tingsaker Familiecamping er en 4 -stjerners, moderne campingplass, med 150 plasser i tillegg til 16 hytter. Hyttene ligger i strandkanten med fri utsikt og det er mulig å få hytter med innlagt dusj og toalett, oppvaskmaskin og TV. Hyttene holder god standard og vi har meget høyt gjenbesøk. Det er sandstrand og meget barnevennlige forhold. For campingplassens gjester finnes også et moderne og velutstyrt serviceanlegg med kjøkken, dusjer, mv. Det er også butikk pŒ plassen. Campingplassen ligger i gangavstand til Lillesand sentrum (1 km).

Det er kun 15 minutter med bil til Kristiansand Dyrepark.
KONTAKT OG ÅPNINGSTIDER:
 
KART
Adresse:
Tingsaker Bakken 2
Postnr: 4790
Poststed:
LILLESAND
Telefon: +47 37270421
Telefaks:
+47
E-post: post@tingsakercamping.no
Web: www.tingsakercamping.no
Åpner: 01,05
Stenger:
01,09
GPSN: 58°15'22.6"
GPSE: 8°23'22.6"
Antall plasser: 150
Sesongplasser:
Booking:
Sesong Standplasser Hytter 1 - 5 stjerner Apartment
Lav 165
1
2
3
4
5
850
1500
Høy 185