BU24 HALLINGDAL FERIEPARK
Hallingdal Feriepark er en helt ny opplevelse innen familieferie med komfort, aktivitets- og opplevelsestilbud som går langt utenpå vanlige forventninger til en campingplass.

Allerede på åpningsdagen, 21. juni 2013, ble Hallingdal Feriepark tildelt 5 stjerner (av 5 mulige) fra NHO Reiseliv, noe som gjør Hallingdal Feriepark til èn av bare fire campingbedrifter i Norge med den kvalitetsbetegnelsen.

Vi har ambisjoner om å fortsette å sette en helt ny standard for camping! Om du vil ha en enkelt overnatting, en vinterferie eller en sesongplass, om du vil leie hytte eller campingvogn, vil bo i din egen caravan, bobil eller campingvogn eller vil ha en rimelig overnatting i telt, vil vi alltid gjøre vårt ytterste for at du skal trives!

Ferieparken har et bredt aktivitetstilbud til store og små, med helårsåpent innendørs lekeland, utendørs lekepark og klatrevegg og flere lekeplasser. Vår Høyt & Lavt Klatrepark tilbyr luftige opplevelser for de som liker en utfordring. I tillegg har vi kanoer og sykler til utleie, fiskemuligheter og flotte grøntarealer. For de minste har vi egne lekearealer og en besøksgård med geiter, kalver, kaniner og alpakka.

I Restauranten serveres gode retter laget fra lokale råvarer og med kjærlighet. I vår Snakkbar kan man finne lettere og hurtigere retter. Hallingdal Gladligvare er butikken der du kan kjøpe grillmat eller det du har glemt hjemme.
KONTAKT OG ÅPNINGSTIDER:
 
KART
Adresse:
Myrovegen 15
Postnr: 3570
Poststed:
ÅL
Telefon: +47 32699200
Telefaks:
+47
E-post: post@feriepark.no
Web: www.feriepark.no
Åpner: 0
Stenger:
0
GPSN: 60°62'42.2"
GPSE: 8°54'08.8"
Antall plasser: 180
Sesongplasser: 50
Booking:
Sesong Standplasser Hytter 1 - 5 stjerner Apartment
Lav 325
1
2
3
4
5
1200
1900
Høy 550