NO078 KORGEN CAMPING
Velutstyrte vinterisolerte hytter til leie hele året. Trådløst internett. Som en idyll ved elva Røssåga, 37 km sør for Polarsirkelbyen Mo i Rana ligger Korgen Camping.

Godt tilbaketrukket fra E6 byr plassen på en rolig og familievennlig atmosfære uten sjenerende trafikkstøy. Campingen har 5 velutstyrte vinterisolerte hytter med ett eller to soverom som kan bookes på forhånd. Plass til ca. 30 telt/caravans, de fleste med el-uttak.

Da Korgen Camping for tiden er i en omstruktureringsfase, vil plassen være ubetjent kommende sesong, og det er kun et enkelt sanitæranlegg tilgjengelig for de som ikke har dusj/toalett i egen vogn. Det finnes et enkelt kjøkken med tilgang til kokeplater, stekeovn og oppvaskkum. Plassen har tv-stue, årestue, utegrill og lekeplass m/trampoline.

Fiske: Elva Røssåga, som slynger seg gjennom bygda, er i dag en meget god sjøørret elv. Selv om det ikke er som i "gamle dager", da engelske lorder fisket her, kan man fremdeles få laks på over 15 kg. Korgen Campings laksevall egner seg svært godt for stangfiske/fluefiske. Vi har også fiskebrygge for rullestolbrukere. Ta kontakt for fisketider og kvote.

Aktiviteter og opplevelser: Korgen Camping er et utmerket utgangspunkt for naturopplevelser i et vakkert og variert område, som også har en mengde severdigheter å by på. Campingplassen har kanoutleie, og en tur nedover elva byr på en minnerik naturopplevelse.

Foruten ro og fred, gir et opphold på Korgen Camping en unik mulighet for vakre naturopplevelser i hele spekteret fra evig snø til smul sjø.    

 
KONTAKT OG ÅPNINGSTIDER:
 
KART
Adresse:
Korgsjøen 5B
Postnr: 8646
Poststed:
KORGEN
Telefon: +47 75191136
Telefaks:
+47
E-post: post@korgen-camping.no
Web: www.korgen-camping.no
Åpner: 01,06
Stenger:
10,09
GPSN: 66°04'28.3"
GPSE: 13°50'20.1"
Antall plasser: 30
Sesongplasser: 30
Booking:
Sesong Standplasser Hytter 1 - 5 stjerner Apartment
Lav 100
1
2
3
4
5
750
980
Høy