OP26 RANDSVERK CAMPING
Randsverk Camping – Et knutepunkt i fjellet. Hvor riksvei 51 og 257 møtes, ligger Randsverk, 750 meter over havet, sentralt plassert i forhold til fjellet, Jotunheimen Nasjonalpark og mange aktiviteter. Randsverk har flott campingplass til både telt,campingvogn og bobil, hytter og leiligheter med dusj/toalett, 3 soverom etc., velutstyrte campinghytter, kafé med uteterrasse, butikk med dagligvarer etc., trådløst internet, turistinformasjon.

Aktiviteter som f.eks: Sykkel- og vandreturer, rideturer i skog og
fjell, båt- og kanoturer, Kajakpadling også for barn, elgsafari, småviltjakt og ørret - fiske, profesjonell klatrepark, elverafting og juving, fjell- og breturer med eller uten guide, alpinski og langrenn. Randsverk byr på de høyeste fjell, de flotteste turer og de største opplevelser. Med Jotunheimen Nasjonalpark som nermeste nabo formidles en enestående og uforglemmelig storhet av norsk natur.

Idylliske daler, vidstrakte fjellområder og dype brespalter i uberørt natur - det er Jotunheimen pur.Nasjonalparken er lett tilgjengelig for hele familien og Randsverk er et perfekt utgangspunkt for
heldagsturer og kortere besøk i parken. Velkommen til fjells.
KONTAKT OG ÅPNINGSTIDER:
 
KART
Adresse:
Randsverk
Postnr: 2680
Poststed:
VÅGÅ
Telefon: +47 61238745
Telefaks:
+47
E-post: post@randsverk.no
Web: www.randsverk.no
Åpner:
Stenger:
GPSN:
GPSE:
Antall plasser:
Sesongplasser:
Booking:
Sesong Standplasser Hytter 1 - 5 stjerner Apartment
Lav
1
2
3
4
5
Høy