OS2 EKEBERG CAMPING
Ekeberg Camping er eid av Norges Automobil Forbund, og er med i kjeden «NAF CAMP». Plassen strekker seg over 70 mål og har plass til ca. 700 enheter, hvorav ca. 100 med el.uttak for caravan.

Utsikten fra Ekeberg er et besøk verdt for seg selv, her
ser du ut over hele byen, fjorden og de omliggende åsene. Campingens beliggenhet, ved Ekebergsletta, gjør den til et naturlig valg for deltagere og supportere under Norway Cup, verdens største fotballturnering for barn. I nærheten finnes også minigolf og hesteutleie.

Ekeberg Camping er utstyrt med 1 sanitæranlegg med alle fasiliteter: dusj med varmt og kaldt vann, toaletter, kjøkken, tøyvaskerom, caravantoalett og dusj/toalett for bevegelseshemmede. I resepsjonsbygget ved innkjøringen finnes toalett, resepsjon/informasjon, myntvaskeri, butikk og gatekjøkken. Ekeberg Camping gir deg muligheter til å
bo i avslappende omgivelser med det meste innen rekkevidde.

Severdigheter som Bygdøy med Vinkingeskipene, Holmenkollen, Vigelandsparken og Oslos utmerkede shoppingtilbud for å nevne noe. Utallige restauranter og nattklubber representerer hovedstadens etter hvert så pulserende uteliv. Velkommen til oss.
KONTAKT OG ÅPNINGSTIDER:
 
KART
Adresse:
Ekebergveien 65
Postnr: 1181
Poststed:
OSLO
Telefon: +47 22198568
Telefaks:
+47 22670436
E-post: ekeberg@naf.no
Web: www.ekebergcamping.no
Åpner: 0
Stenger:
0
GPSN: 59°53'87.2"
GPSE: 10°46'50.8"
Antall plasser:
Sesongplasser:
Booking:
Sesong Standplasser Hytter 1 - 5 stjerner Apartment
Lav
1
2
3
4
5
Høy