ST019 FLAKK CAMPING
Flakk Camping ligger idyllisk til, bare 11 km fra Trondheim sentrum, rett ved Trondheimsfjorden, med utsyn til cruisebåtene og hurtigruta når de passerer forbi. Det er ingen bomstasjoner mellom sentrum og Flakk Camping. Det er enkelt å besøke sentrum med buss eller sykkel. På sykkel tar det 30 – 40 minutter til sentrum, og med buss tar det 20 minutter. Gangavstand fra campingplassen til bussholdeplassen er ca. 750 meter. Enten du vil se Sverresborg folkemuseum, Nidarosdomen, Bakklandet, universitetet eller bare tilbringe litt tid i Trondheim, er Flakk Camping et egnet utgangspunkt.

På campingplassen finnes fasiliteter for bobiler, to sanitærbygg, vaskemaskin og tørketrommel, samt kokemuligheter og oppvaskkummer. Gratis dusj for overnattingsgjester. Tilgang til WiFi kan kjøpes i resepsjonen. 5 meter utenfor plassen kan man kjøpe kaffe, pizza, hamburger og kioskvarer.

Kjæledyr som passes godt på av sine eiere kan tas med på campingplassen.

Overnattingsgjester kan benytte campingplassens strand til bading og grilling. Det er også mulig å fiske fra land. Fotturer i marka er mulig fra campingplassen. Flakk Camping er et godt utgangspunkt for sykkelturer rundt Byneset. Det er raskt og enkelt å finne fram til eksempelvis golfbane (Byneset) eller landets største innendørs badeland (Pirbadet). I resepsjonen kan du få flere forslag og tips om hva du kan gjøre i Trondheim.

Velkommen til Trondheim og Flakk Camping.
KONTAKT OG ÅPNINGSTIDER:
 
KART
Adresse:
Flakkvegen 49
Postnr: 7070
Poststed:
BOSBERG
Telefon: +47 94054685
Telefaks:
+47
E-post: contact@flakk-camping.no
Web: www.flakk-camping.no
Åpner: 01,05
Stenger:
01,09
GPSN: 63°27'00.9"
GPSE: 10°12'06.3"
Antall plasser: 70
Sesongplasser: 28
Booking:
Sesong Standplasser Hytter 1 - 5 stjerner Apartment
Lav 250
1
2
3
4
5
Høy 280